10 de setembre 2006

Marvin , el Psi-Alien


Sóc en Marvin, sóc un extrany humanoide de 1'5m, que flota en l'aire i que té grans capacitats psiòniques. Semblo molt escanyolit físicament i la llum potent molesta els meus enormes ulls.

Em vaig afegir al grup després de la caiguda de Xak-Tsaroth, allà em vau rescatar d'una mort segura al enderrocar-se les restes del complexe de l'Institut Psi. Jo formava part d'un experiment de la Coalició sobre dominació i control psiònic dels inscetoides xiticix.

Notes: en Marvin és un Mind Melter, el mestre en poders psiònics. Tot i els recels del jugador que el porta, en Bernat, em sembla que té moltes possibilitats. La raça (Psi-Alien) no és del manual bàsic però crec que està molt ben equilibrada.

8 comentaris:

Menécrates ha dit...

Ahir en Marvin es va estrenar i va demostrar, inclús al seu propi jugador, que un Mind Melter és un personatge potent. Va mostrar un ventall prou interessant de poders i, al ser l'únic que ha viscut a la Terra de Rifts, aporta certs coneixements que al grup li van prou bé.

Menécrates ha dit...

Marvin!

Ànims! Sempre et queda el remei de ser millor que la Lluna d'Or ;-)

No, ara en sèrio, el juicer té, de base, uns bonus considerables. Veureu com amb una petita inversió d'ISP tindreu el control sobre els vostres enemics..... (com ja va passar amb en Raistlin, que semblava un cutre i ja sabeu l'espectacle que dóna!).

M.

Menécrates ha dit...

En Marvin va oferir, en la línia clàssica de'n bernat, alguna de les escenes més psicodèliques del dia (quan es va disfressar de soldat de la Coalició i simulava la seva ideologia....).

El Mind Melter és molt canyero i va donar pistes claus (quin gran poder el Mind Bond) per anar entenent què passa....

Menécrates ha dit...

A la darrera sessió, l'assalt vampir a Del Rio, en Marvin va combinar els seus poders amb accions de caire estrictament de combat, assumint el control de una de les torretes del vehicle del grup. El poder de Mind Bond li va donar un nou caire al personatge quan el fa amb algú del grup com en Caramon.....

Menécrates ha dit...

En la darrera partida: la del Circ, en Marvin va intentar penetrar a la insondable ment de l'Impressionant Dr. Matèria Gris i no va poder, però durant el combat contra els grigleapers va mostrar com un personatge no-combatent també pot participar activament: conduint, lluitant.... que és, al meu entendre, una de les virtuts del Rifts: quasi tothom pot fer de tot.

Menécrates ha dit...

En Marvin està agafant un rol molt clar al grup: sempre aporta aquell moment freak que tota partida de Rifts necessita, a part de mostrar les capacitats que pot arribar a aportar un mind-melter!

La imitació del Rei Macklin en mode plastinilós i les increpacions cap a Caramon sobre el seu passat.... IMPAGABLES!

Albert ha dit...

Es creu molt llest el cap de meló :D
No hi ha res més divertit que una sargantana provant de caçar una serp :D

Menécrates ha dit...

No puc fer altra cosa que aplaudir!
(i riure!)

En Marvin és un personatge espectacular al que en Bernat li dóna un punt que seria insuportable si juguéssim cada setmana, però com que les seves aparicions són molt esporàdiques és BONÍSSIM!

El millor moment: quan va arrancar una cortina de la Casa Grande per fer-se la túnica del Dr. Marvin!

Jajajajajaja