29 d’octubre 2006

Els Grup - versió 2.0

Fa ja uns 5-6 mesos que vam començar la saga de Dragonlance Rifts i el grup ha patit algun canvi de personatges i de jugadors.

Per un costat tenim el que anomenem el "nucli dur", que són els 4 personatges que venen a quasi totes les partides: l'Sturm (jugat per en Quim), en Raistlin (jugat per en Jordi), en Tass (jugat per l'Albert) i en Tanis (que primer va dur en Tomàs, però ara el porta l'Eudald). Aquesta part del grup agrupa dos combatents (Tanis i Sturm), un mag i un personatge amb habilitats tècniques i algun poder psiònic. Si els altres jugadors no poden venir a la partida sempre queda un grup equilibrat.

De manera més ocasional poden venir en Caramon (portat per l'Óscar), en Vent del Riu (jugat per l'Ivan) i en Marvin (jugat per en Bernat, que abans duia a la Bupu). Aquest darrer personatge aporta un mestre psíquic, que aporta una nova dimensió del joc. Els altres dos aporten múscul i força bruta amb certes habilitats militars i d'exterior (que complementen molt bé a l'Strum i en Tanis).

Com a personatge lliure ens queda en Flint (abans jugat per en Manel) i la Lluna d'Or (primer jugada per en Mateu i després per l'Eudald fins que va agafar a en Tanis). Vam decidir que, de moment, no incorporàvem ningú més al grup, amb ganes de cohesionar els jugadors/personatges que ja tenim en acció.

1 comentari:

Menécrates ha dit...

El dijous passat (21/12) vam fer partida després de més d'un mes de no jugar.

La veritat és que el grup de jugadors (amb un altre Albert que venia per primera vegada i en Bernat que va venir expressament del Vallès) va fer un bon esforç i la partida va sortir molt complerta!