02 de febrer 2007

El Grup - 3a temporada

Amb l'arribada de la 3a temporada el grup es reconfigura de nou, amb personatges actius, amb personatges morts o desapareguts, amb personatges sense jugador i personatges no-jugadors.

Els personatges actius són: el mag Raistlin (jugat per en Jordi) i el ratià Tass (jugat per l'Albert), que es mantenen desde l'inici de la campanya. En Tanis (que primer va dur en Tomàs, però ara el porta l'Eudald) també hi era desde el principi però ha passat per les mans de varis jugadors. Les noves incorporacions són la Shena Morglum i el Caçador (portat per en Quim i l'altre Albert respectivament), que juntament amb en Marvin (jugat per en Bernat) són personatges nous afegits al grup inicial; de manera més ocasional ve en Caramon (portat per l'Óscar), que hi és desde l'inici de la saga. També tenim en cartera la futura incorporació de'n Bucky, el dog-boy trobat als deserts de New Mèxic (jugat per en Tomàs).

De personatges desapareguts tenim a la nana gully Bupu i al cibercavaller de Solàmnia Sturm , que han desaparegut de manera enigmàtica (i no sabem si poden tornar a aparèixer).

També tenim uns quants personatges sense jugador que ens serveixen per si tenim algun jugador que ens visita per sorpresa..... en Vent del Riu (abans jugat per l'Ivan) en Flint (abans jugat per en Manel) i la Lluna d'Or (primer jugada per en Mateu i després per l'Eudald fins que va agafar a en Tanis).

Com a personatges no-jugadors tenim la Martha, la rata-mutant companya de'n Tass....

Edito: en la darrera sessió la Shena va morir i l'Sturm va retornar del seu salt en el temps i l'espai.... per a més info veieu els comentaris en els dos personatges....

5 comentaris:

Quim ha dit...

Què ha passat amb l'escuder de l'Sturm, i amb en Tom-Tom?

Menécrates ha dit...

liro liro liro liro
(música tipus Encuentros en la 3a Fase)

han desaparegut en el Megavers..... que amb la retaila de servents de'n Raistlin ja en tenim prou!

;-)

Quim ha dit...

Ja ho pots ben dir! Sembla en Nyarla amb els seus elementals!! Quin rallote, em sembla que al Caçador no li duraran ni tres sessions... ;)

Menécrates ha dit...

Em fa la impressió que, ara per ara, tornem a tenir el gran grup que es va tenir fa temps. Compensat, divertit i ple de roleplaying. La incorporació de'n Caçador, el retorn de l'Sturm i la nova feina de'n Tass estan compactant molt el nivell de rolejar!

Seguiu així!

=)

Quim ha dit...

Crec que la relació entre l'Sturm i el Caçador por ser molt interessant. Tots dos es regeixen per un codi moral força estricte, però que no té res a veure un amb l'altre. Aquest punt de concidència que a més és de divergència, i que a més els dos són personatges amb una forta coponent fantàstica-medieval, sembla que els faci ser dues cares de la mateixa moneda.

Q.