18 de febrer 2007

Bucky



En Bucky és un dog boy renegat. Un pit bull amb pinta de simpàtic que el grup va rescatar quan era perseguit pels homes del Major Malcom.

De seguida va connectar amb el Caçador i el grup li va donar la benvinguda sense recels. Quin serà el fosc passat que fa que aquest dog boy sigui perseguit per les forces d'èlit caçamutants de la Coalició de Lone Star?

5 comentaris:

Menécrates ha dit...

En la seva primera aparició com a PJ, en Bucky (jugat per en Tempestari), va mostrar alguna de les habilitats del dog boy per a caçar i perseguir psiònics (en una ciutat com Rosswell). També va mostrar bona sintonia amb el Caçador.....

Tempestari ha dit...

Bup! bup!
Arff Arfff!
Bup! Buuuup! Bup!

(Que vol dir: El caçador és un tiu guai, si, però tambè m'agradava molt la Shena. Llàstima que va morir. En Tanis tè una noblesa molt digne. Bè, realment tot el grup és eixerit. Hi estic molt bè i destriparé a qui (o què)els amenaci.)

Albert ha dit...

Em penso que poden parlar de feina, en Bucky i el Caçador.
Aquells-Qui-Guien-la-Cacera han volgut que es trobin i sense dubte poden fer molt bon equip una vegada finalitzada la feina de fer pagar a en Raistlin el seu deute (que pagarà amb interessos).

Quim ha dit...

Un Dog-Boy pot fer molta feina en un grup com el nostre. Benvingut!

- Sir Fullabrillant

Albert ha dit...

Se't troba a faltar, company. Aquí ningú aprecia el valor d'agafar un rastre i seguir-lo fins a la darrera conseqüència.

Potser un dia disfrutarem caçant una presa Gran de debó, eh? ;-)