20 d’agost 2006

Bupu, la nana gully


Sóc la Bupu, la senzillesa del meu nom ja indica que sóc una nana gully, també coneguts com els nans del regueró. No som una raça noble, ni una raça amb un passat gloriós; però ningú de vosaltres pot dir que no ens ha vist mai.

Allà on hi ha runes, restes, carronya i detritus... allà ha d’haver-hi nans gully! Sobrevivim en els ambients més inhòspits, sempre acumulant deixalles, detritus i coses que farien perdre la gana a qualsevol altre.

No tenim cap utilitat ni habilitat especial excepte la de sobreviure i la de ser la vergonya d’una raça tant noble com els nans. Els nans gully solen ser lladres, bandits, carronyers i els més aventatjats podrien arribar a ser mercenaris mal entrenats.

Notes: la Bupu també és una classe no bàsica del manual. A més amb un poder realment potent. Això si, la relació amb en Raistlin dóna molt de joc.

2 comentaris:

Menécrates ha dit...

La Bupu ha mort a la partida d'avui. Ha sigut de forma honorable, disparant a traició a un borg de la Coalició només per a prendre-li una arma que tenia....

La trobarem a faltar, però els mags i psiònics del grup respiraran tranquils!

Menécrates ha dit...

La Bupu és un bon exemple de com un personatge de Rifts podria arribar a desequilibrar un grup. Els diferents Wolrd Books tenen classes amb capacitats i poders molt poc equilibrats entre si.... cal tenir-ho en compte per a personatges futurs!