20 d’agost 2006

Lluna d'Or, princesa del poble de les praderies


Membre de la tribu Que-Shu del poble de les praderies. Som un poble seminòmada molt similar al dels sioux de la Terra. De fortes tradicions i amb molta vinculació amb la natura que ens envolta, ens hem adaptat bé al món post-Cataclisme. Tot i el que molts dels “civilitzats” podeu creure no som ni bàrbars ni analfabets: dominem la tecnologia i tenim una forta tradició d’història i cultura oral.

Es fa evident només al veure’m que sóc membre de l’aristocràcia de la meva tribu i tinc una prestància i una pau interior que donen fe de la meva connexió amb la Mare Terra.

Notes: la Lluna d'Or és, juntament amb en Tass, l'altre personatge aventurer. Això vol dir que depèn molt de les seves habilitats més que de poders concrets. En aquest cas ella és un Erudit Proscrit.

4 comentaris:

Menécrates ha dit...

Amb la lluna d'Or també vam tenir problemes de jugadors: quan en Mateu ja havia agafat el fil va i ens deixa. Ara l'Eudald ha començat a entendre la fitxa.... a veure com es pot desenvolupar un personatge com aquest......

Menécrates ha dit...

La Lluna d'Or està essent un personatge complicat.... no acaba de rutllar. Ara té la Vara tunejada i em sembla que les seves habilitats i poders psiònics combinats poden ajudar molt al grup en la seva búsqueda de la Kitiara. Ara falta convèncer al jugador, que no el veig molt motivat.....

Menécrates ha dit...

Ahir l'Eudald estava en molt baixa forma, va marxar després de sopar. La Lluna d'Or segueix en la línia dels darrers dies, a veure si amb la tornada del seu maridet s'anima!

Menécrates ha dit...

Amb la baixa de'n Tomàs hem posat a la Lluna d'Or al "congelador" i l'Eudald passarà a dur en Tanis.