20 d’agost 2006

Tasslehoff Peudeforme, el ratià


Sóc en Tasslehoff Peudeforme, sóc un ratià. Els ratians som una raça jove, que va aparèixer a Ansalon després del Cataclisme. Alguns diuen que som rates mutades en búsqueda de carronya tecnològica. Suposo que ho diuen per la fascinació que sentim cap a tot tipus d’aparell mecànic, electrònic o del tipus que sigui, però la veritat és que m’importa poc el que diguin de mi.

No recordo com vaig arribar a Solace. El primer record que tinc és que em vaig amagar al taller de’n Flint d’un xàfec terrible, tot i que llavors no sabia que era d’ell encara que encara m’acusi de lladregot. Quan en Flint em va trobar em volia matar..... a cops d’escombra! Jajajajaja! Al calmar-se em va acollir com a aprenent (veient les meves aptituds amb la tecnologia) i, encara que aquest tossut nan no ho vulgui admetre, també una mica com a fill (o germà petit).

Així van anar passant els anys i quan tot el grup va començar a anar d’aventures no els podia pas deixar sols, oi? A més així podria ampliar la meva col·lecció d’artefactes pre-Cataclisme i la de mapes d’Ansalon..... Fa 5 anysa, quan el grup es va separar, em vaig quedar una mica trist. Vaig optar per quedar-me a Solace.... o això és el que us vaig dir!

Notes: al fer la conversió vaig decidir, encertadament o no, que no hi hauria kenders. A més a Rifts no hi ha cap classe interessant que vingui a ser el Pícar de D&D. Per això vaig apostar per fer un ratià Operador, que amb les seves habilitats tècniques podia treure al grup de molts problemes i també posar-los-hi....

27 comentaris:

Menécrates ha dit...

En Tass ha anat trobant el seu paper al grup.... ara mateix és el "liante" combinat amb l'expert en explosius.

Després del gir argumental crec que guanyarà pes la seva vessant més tècnica, tot i que l'Albert no renunciarà a liar-la tant com pugui!

Menécrates ha dit...

A la sessió d'ahir en Tass va seguir desplegant el seu repertori: separar-se del grup, posar-lo en lios (ahir no tant per què erem molts i no és tant fàcil) i aprenent com funcionen les seves habilitats. A més és molt xulo com la resta del grup (Sturm, Raistlin i Tanis sobretot) el controlen, renyen i vigilen.....

Compleix expectatives.

Anònim ha dit...

Crec que el personatge d'en Tass es podria definir com un gran comentari molt arrelat als menjars copiosos del capri: "I demanem uns nugguets per desengrassar".

Doncs si, en Tass és un desengrassant de partides de rifts, moltes vegades encotillades en combats no gens necessaris pero desitjats per molts dels jugadors, originats amb la simple intenció de mostrar les seves habilitats megadamage.

En Tass te aquell punt de transgressor, de rebeldia adolescent accentuada amb l'intenció de que li facin el cas que es mereix.

Personalment estic disfrutant molt del personatge, i cada dia va adquirint nous matisos.

Menécrates ha dit...

En Tass no decepciona. Sempre buscant la manera de posar al grup (i si pot al Màster) en problemes. El problema d'ahir va ser que ningú (excepte un desbordat Sturm) el va parar.
Sobre el seu repertori d'habilitats tècniques només puc dir dues paraules: IM-PECABLE

Anònim ha dit...

En Tass creu cegament que és una peça indispensable del grup, i de ben segur que les maniobres i les pràctiques poc ortodoxes i no gens reconegudes, per dir-ho d'alguna manera, fan que el grup encara estigui viu i unit.

Les paraules d'en Flint, recriminant l'actitud de l'Sturm, i el mutisme d'en Tanis i d'en Raistlin, són el senyal inequivoc que en Tass va fer les coses ben fetes.

Quim ha dit...

Presisament és això el què em preocupa. Potser és que l'Sturm no encaixa en un grup que admet l'assassinat sense cap raó aparent que una "intuició". Que al final l'acció es revelés com a adecuada, no treu que fos totalment reprobable moralment.

-Sturm

Menécrates ha dit...

Amb vehicles pel mig l'Operador guanya molt.... i, en aquesta darrera sessió, l'Abert va explotar molt la capacitat de vendre els seus serveis per obtenir millor reacció dels pnjs!

Menécrates ha dit...

A la sessió de l'assalt vampir a Del Rio, en Tass segueix explorant els límits de tot l'equip que duu a sobre i, aquí va venir la novetat, del seu nou vehicle (que quasi pot volar!). A veure si el Màster se'n cansa i li envia uns minimissils.... ;-)

Menécrates ha dit...

Durant la partida del circ, en Tass i en Tanis van desplegar els seus encants per aconseguir el favor de la shifter.... en Tass, va combinant el paper indiscutible de tècnic amb les funcions que a una partida de D&D tindria el pícar: explora, s'avança al grup....

L'aparició de la Martha (sobretot amb el dibuix) va obrir una nova via interpretativa en la que haurem d'aprofundir.....

Quim ha dit...

Ostia, quin dibuix és aquest que encent els instints d'em Tass?

Menécrates ha dit...

quan pugui els penjo al blog.... una rateta (que precisament no escombrava la escaleta) mooooooolt sexy!

Anònim ha dit...

La veritat que el dibuix és demolidor, mira que esta bona la rateta!! I a sobre porta tanga!! OVACIÓ!!!!!!

Menécrates ha dit...

En Tass va passar la mà per la cara de tot el grup quan es va fer evident que la patrulla de la Coalició havia estat capturada gràcies a ell. Ha esdevingut un extrany representant i negociador del grup.... i ja ningú li posa en dubte!
(a més en tota la partida no va tirar ni una sola granada.... què li estarà passant?)

Quim ha dit...

La veritat és que és genial tenir algú que es mou tant bé pel mercat negre i el submón en un joc com el Rifts. Les habilitats del grup crec que es complementen a la perfecció!

Menécrates ha dit...

En Tass adopta un rol molt interessant que combina el pícar, l'explorador, l'expert tècnic i el que es mou pels baixos fons.... que no és poc!

Crec que estem trobant la línia.... i se m'acuden coses MOOOOOOLT interessants....

:-)

Menécrates ha dit...

En Tass es manté en la línia. Aviat començarem a explotar la línia argumental de la Naruni Enterprise. I segueix aportant al grup un bon explorador amb aquesta màgica capacitat d'ajudar i comprometre al grup a parts iguals que tenen tant en Tass de la saga original com l'Albert com a jugador....

Anònim ha dit...

Les escenes mes divertides del llibre les protagonitzen en Tass i en Fistandantilus. Aquesta és la veritable escència que he volgut donar al personatge. Crec que sense la presència d'en Flint, en Tass ha guanyat en protagonisme pel que fa referència a la tecnologia.
Pel que fa a l'efecte sorpresa, veig que el grup ja s'hi està acostumant, fins i tot l'Sturm!! jejejeje

Quim ha dit...

Faig el què puc amic meu, faig el què puc...D'en Tass cal explotar les seves potencialitats, és com un nen hiperactiu, se l'ha de deixar corda fluixa però vigilant que no caigui massa fondo. Com sempre, aquí em tens.

- Sir Fullabrillant

Albert ha dit...

Molt ben portat en Tass... :D

Llàstima que s'exposa tant :P

Menécrates ha dit...

En Tass, amb la seva nova feina, ja és un personatge rodó.... li dóna una nova vessant que el completa (per què a més servirà al grup, encara que no es vegi de moment).

Naruni Enterprises no sap a quin fenòmen a fitxat!

Quim ha dit...

Per mi va ser genial la combo de combat entre en Tass (fent de pilot de la Hoovercycle) i l'Sturm (fent de rodeo amb els pterosaures). M'encanten aquests tipus d'escenes. Ja começa a ser habitual que l'Sturm es dediqui a pujar a la grupa dels monstres que ens trobem: Habolog, estruços, pterousaures, què serà el proper?

Anònim ha dit...

De fet m'encanta el tomb que ha fet l'Sturm, respecte el personatge d'en Tass. Brillant l'escena!!

El concepte (RAT) risc assumit tolerat del dueto Tass-Sturm és espectacular i promet grans escenes memorables, i algun que altre maldecap pel master.

Tass, operador recuperador.
Comercial Afiliat I. N.E.

Albert ha dit...

Bona operació a Silver City.
M'agradaria parlar amb tu de negocis, la teva empresa té molt de futur a la meva dimensió :D

Menécrates ha dit...

La petja que en Tass deixarà a Silver City serà, com a mínim, explosiva!

La veritat és que penso que afegir el factor Naruni al personatge li dóna MOLT de joc que, evidentment, l'Albert no desaprofita.....

I aviat amb el catàleg oficial a les mans!

:-D

Menécrates ha dit...

En Tass (o millor l'Albert) estava a la darrera sessió fora de combat.... això si, amb prou energies com per començar a detectar les novetats més sucoses del nou Catàleg Naruni. Tema que promet ser espinós.... per què pot convertir el grup en uns munchkins de pebrots..... però com sempre: ja ens ho trobarem, oi? Això és Megaversial! :-D

Menécrates ha dit...

El combo Albert + Explosius + Manual de Naruni està donant molt fruit!

Tant que he de vigilar a que no es dispersi el tema.... o que no ho faci petar tot!

Menécrates ha dit...

Tot i els intents de fer veure que vol dinamitar les partides i la conversió a GURPS, ahir en Tass es va confirmar com un dels personatges que més segueix la trama de la saga. Lidera la investigació i, com és habitual en ell, pren les decisions precipitades que tant bé li van al grup.....