20 d’agost 2006

Vent del Riu, guerrer del poble de les praderies


Membre de la tribu Que-Shu del poble de les praderies. Som un poble seminòmada molt similar al dels sioux de la Terra. El nostre llegat és el de la Mare Terra: cacem els animals que poblen les praderies, aprofitem les seves pells i la seva carn, però resem per què els seus esperits retornin forts a la natura.

No adorem, com fan els que s’anomenen civilitzats, a la tecnologia. Només usem la que respecta a la natura: qualsevol altra cosa seria un desequilibri per l’entorn en el que vivim..... i això va ser el que va causar el Cataclisme.

Notes: en Vent del Riu és, com ja vaig comentar, un dels pocs personatges que no és de cap classe del manual bàsic. Això ha dut alguns problemes d'adptació ja que es tracta d'un personatge que és una criatura Megadamage.

4 comentaris:

Menécrates ha dit...

Aquest personatge és, al meu entendre, el més desequilibrat del grup. El tema de les criatures Megadamage (amb els poders afegits del Totem Warrior) és complexe. Toty i que com que el porta l'Ivan, la seva longevitat no està gaire garantida. De moment ja ha perdut una cama!

Menécrates ha dit...

En Vent del Riu segueix en la seva línia. Combat i acció són les seves preferències (i en aquest ordre). Segueix, també, vetllant per la seva dona (la Lluna d'Or) i assumint la cama perduda.

Li manca entrar a fons en els poders del seu totem. Potser els podrà desenvolupar més en escenes a l'exterior.....

Menécrates ha dit...

En Vent del Riu també va ser un bon combatent durant la batalla a Del Rio. A veure quan podem gaudir d'ell com a explorador, rastrejador i similar..... també ens falta saber com resoldrà el dilema per poder pujar al vehicle del grup..... o es buscarà una montura a l'estil Sturm?

Menécrates ha dit...

Amb en Vent del Riu, durant la partida del circ ho vam oblidar totalment, haurem de treballar més els aspectes ideològics tradicionalistes del personatge.

A més la possibilitat de trobar una cama nova ha animat a l'Ivan!